Hea ei ole enam piisav, vaja on suurepäraseid juhte

Jim_Collins_bigNordic Business Forumil esinenud maailma tippklassi juhtimise strateege Jim Collins nimetas kolm parameetrit, kuidas mõõta suurepäraseid ettevõtteid ja saada Level 5 juhiks. (5 taseme juhiks)1. Tulemused – majanduslik ja inimlik rahulolu. 2. Mõju – Kui firma või organisatsioon peaks kaduma, kas ja kes tunneks puudust pikema aja vältel. 3. Kestvus – Kui kaua organisatsioon või ettevõte tegutseb.Nende kolme parameetri täitmiseks, et tulemused oleksid head ja mõju kestaks ning organisatsioon oleks jätkusuutlik on vaja suurepäraseid juhte. Nagu Collins ütleb, et “hea ei ole enam piisav, nüüd vajame suurepäraseid juhte.”

Tänane maailm, mis karjub uue suuna ja hea muutuse järele nõuab juhtidelt erakordselt kõrgeid standardeid. Collins rääkis, et tuleb palgata endast targemaid, palju nutikamaid inimesi, kes oskavad ja tahavad ühtset visiooni ellu viia. Selleks, et juhina õnnestuda on vaja saada taseme 5 juhiks (level 5 by Jim Collins), kes ei koonda inimesi enda, vaid visiooni ümber ning aitavad selle ellu viia. 

Jim Collinsi webilehel  http://www.jimcollins.com on hulgaliselt tasuta materjale juhtimisest ja juhtidele ning tema raamatute ülevaate leiate siit: http://www.jimcollins.com/books.html

You may also like...

Loading...