Minu uus t-särk  

Kui kõht on täis, hakkan vaatama välimust. Otsin t-särki, mis mulle meeldiks. Ma ei osta särki selleks, et lihtsalt midagi selga panna- mul on neid särke juba päris palju. Tahan midagi erilist, mis tekitaks mingi tunde. Näen, tunnen ja ostan. Just sellises järjekorras.


Eile oli mul koolitus. Päeva lõpuks saabus mu e-mailile tagasiside tehtud töö kohta. Sisuliselt rääkis see kahest peamisest elemendist – kellele meeldis ja kellele mitte nii väga. Mõtle, kui tore et kellelegi läheb korda see, mida ma teen. Aga miks mitte kõigile? Kas on võimalik, et minu ostetud särk meeldib kõigile? Hmm, kindlasti mitte. Näiteks Kärt ütles, et see pidi olema liiga julge:)

Kui teen midagi, millesse usun, siis on suur võimalus, et kõik ei oma sama usku. Ajal, kus maailm on täis suuri ja tublisid, ei olegi muud võimalust, kui olla julge, leida ja käia oma teed.

 

Milline on sinu t-särk?

You may also like...

Loading...