Tagasi kooli

Seth Godin kirjutab oma blogis:

Lapsed, maksumaksjad, kodanikud, ärme raiska enam ühtegi aastat. Mis juhtub, kui iga õpetaja ja kooli juhtkond alustab diskussiooni teemal, mille jaoks on kool? Jaga seda vähemalt nelja inimesega… nii palju on vaja, et alustada sel teemal vestlust.

Üks asi, millele mõelda: Mis juhtub meie ühiskonnaga, kui me kaks korda rohkem kulutaks aega ja raha haridusele, kui seda teeme praegu? Ja mitte ainult jõukad, vaid igaüks, eriti igaüks.

Mis oleks, kui iga 6 aastane oskab lugeda ja kui matemaatika ja teadus on kui võimalused, mitte kohustused ja ühiskondlik teenimine ning juhtimisteemad saaksid sama palju ruumi kohalikus meedias ja TV-s kui seda sport?

Tõeline võit on luua põlvkond, kes tõeliselt armastab õppida. Kui inimesed tahavad õppida, avab see rohkem võimalusi, kui usume.

Ma tahaksin teada, kui palju inimesi peavad teemal sõna võtma ennem, kui me lõpuks sõnastame ümber, milline näeb välja “piisavalt hea” eriti, kui teemaks on üks kõige tähtsam asi, mida saame oma laste tuleviku jaoks ära teha.

Originaal lugu:

http://sethgodin.typepad.com/seths_blog/2015/09/back-to-school.html

You may also like...

Loading...