See on super tähtis

1. Inimesed soovivad, et neid märgatakse. Nad tahavad, et nende puudumisel, kolleegid seda märkaks. Meis kõigis on soov olla märgatud, see vajadus on meis sügaval sisimas sisse programmeeritud.
Tegevus: märka inimesi, ära kõnni neist mööda.

2. Me tahame teha tööd, millel on tähendus. Tahame teha valikuid, võimalusega eksida. Sageli käivad inimesed tööl raha ja juhi pärast ja annavad alla valikute tegemise õiguse osas, sest nad on meeleheitel. Neil ei ole töölt midagi paremat loota. Aga sinult, kes sa oled liider, võime oodata enamat.
Tegevus: anna inimeste tööle tähendus.

3. Käitud inimestega austuse ja väärikusega. Ütle töötajale: siin on vahendid, toetus, mine tee tööd, mis on tähtis – ma usaldan sind. Ma annan sulle võimaluse areneda. Võta see ja teine tööriist ja mine kasvata tulemusi. Kui me anname inimestele võimaluse areneda, nad jäävad ja annavad oma parima töö meile.
Tegevus: loo selged protsessid arenguks, toeta seda.
Me vajame Sinu juhtimist.

You may also like...

Loading...