Miks sa peaksid midagi muutma?

Ja juba täna? Sellepärast, et sul on selleks võimalus. Sa saad täna alustada, muuta, luua, otsida ja ühendada inimesi ja ärisid.
Esimest korda on oodatud kõiki, kogu organisatsioonis ja mitte ainult juhti, võtma liidri rolli.
Kuu ja peale tagasi korraldas Kristiina Laurits (10nda klassi õpilane Jüri gümnaasiumis) noortekonverentsi “#Ägekoolipäev” ja kutsus kokku koolirahva, esinejad, päevajuhid ja inspireeris seeläbi kümneid õpilasi vaatama oma koolipäeva teise pilguga. Ta tegi seda, sest see oli tema jaoks oluline.
Sa ei pea ootama luba, et teha olulisi asju. Vastutus on ainus, mis sul tuleb võtta, autoriteet antakse peale kauba, kui võidad usalduse.
Maailm tasub heldesti neile, kes pakuvad erakordseid teenuseid ja tooteid. Aga üle kõige ootab suur hulk inimesi nagu sinu kliendid, kolleegid, investorid, sinusse uskujad, et sa tooksid nad kokku ja aitaksid nad sinna kuhu nad tahavad minna.

Tänan, et hoolid ja juhid.

You may also like...

Loading...