Andetuna laval

Tähtsam sellest, kui head me oleme on teha seda, mida õigeks peame. Amatöör ooperilaulja Florence Foster Jenkins ütles:”Inimesed võivad öelda, et ma ei osanud laulda, aga nad ei saa öelda, et ma ei laulnud.”
Florence ei laulnud laitmatult, puhtalt, taktis, aga ta laulis vaatamata sellele. Tema suurim toetaja oli ta abikaasa. Kusjuures ta saigi esmalt tuntuks peamiselt nende puuduste tõttu. Tema suure esinemise ajal New Yorgis Carnegie Hallis naeris publik nii valjusti, et mõni sai naerukrambid. Florence ei lasknud oma talendi puudumise tõttu enda ambitsioone alla. Kõrged ootused võivad võtta inimestelt võimaluse luua ja olla loov. Meie asi on aidata, toetada, uskuda nendesse, kes on meile tähtsad. Nii nagu tegi seda Florencei abikaasa.

Mul õnnestus film ära vaadata ja saada inspiratsiooni. Soovitan.
Siin on ülevaade loost ja sisust http://www.theguardian.com/books/2016/may/11/florence-foster-jenkins-nicholas-martin-jasper-rees-review

You may also like...

Loading...