Pikk ootamine, aga vales kohas

Kõnnin mööda tänavat ning mu silma jääb tekst “taksopeatus” ja seal kliente ootav takso. Astun taksojuhi juurde ja küsin, miks ta seal ootab, kas äppidest poleks kasu? Härra läheb näost punaseks: “Mis äppid ja täpid, kui tahavad sõita tulgu siia, ma olen siis kümme aastat seisnud.”

Uber, Taxify, Taxigo, Drivr on virutaalsed taksopeatused, asukohaga seal, kus oled sina.

Osad ärid ei ole jätkuvalt nõus tulema kliendi juurde, tegema mis vaja, et pakkuda seda, millest kliendid unistadagi ei oskaks.
Elon Must elas Teslat luues aastaid tulevikus, et ehitada auto, mis oleks täna see, mis ta on… isesõitev, tohutu kiirendusega, mugav… huvitav mis järgmiseks. Lend kosmosesse?

Klienti oodata seal, kus ta 20 aastat tagasi käis, ei ole mõtet, ta läks mujale. Mine sina ka, sinna, kus on inimesed, nad ootavad, nad vajavad sind ja sinu panust. Mine sinna, kus sa tahad olla 10 aasta pärast või ehk 20 aasta pärast…esilagu mõtetes, hiljem kõike seda luues.

You may also like...

Loading...