Ennem söök, siis töö

Me teame, et see, kes ei tööta see ka ei söö. Ennem vaev ja vile siis vill ja vaht.
Hoolimisega on aga vastupidi. Ma hoolin oma inimestest ennem, kui nad on teinud oma esimese müügitehingu, viinud ellu kokkulepped, ma austan ennem nõudmisi.
Me kas anname “raha tagasi garantii” tööle mida teeme, sest tahame tõsta oma töö ja teo väärtust või haibime oma tööd nii nagu jaksame ja loodame, et küll kliente jätkub ja nad hakkama saavad. Üldiselt mõlemat ei saa, tuleb valida.
Kui hoolime ennem tulusid, tulevad ka tulud ja lugupidamine. Kui austame lapsi ja nende arvamust, loome eeldused ajaks, kui nad saavad täiskasvanuks. Austus antakse, lugupidamine teenitakse ära. Austus käib ennem lugupidamist. Hoolimine ennem tööd.
Väärtus kasvab usalduse kasvamisega, kui aeg/teod ning ootused saavad piisava sagedusega kokku.

You may also like...

Loading...