Valikute tegemata jätmisest

Kui täna hommikul takso tellisin, sain peale tellimuse kinnitust kõne. Helistas taksojuht, tahtis teada, kuhu sõidame. Seejärel küsis, kas ta võib mulle kaks minutit ennem saabumist teada anda, et on saabumas. Ütlesin, et takso rakendus näitab tema asukohta ja loobusin kahe minuti eelkõnest, viisakalt.

Taksosse istudes sain järgmised valikud – muusika (liiga vaikne, vali, nukker, liiga rõõmus) temperatuur (kuum, soe, külm, paras) ehk siis mida soovin. Vahepeal paluti kinnitada turvavöö. Seejärel täpsustati, kas soovin sihtkohast kohe ka tagasi sõita. Seejärel oli vaikus. Kohale jõudes, ütles taksojuht, et minu reisi summa on 10 eurot ja kui mul on edaspidi taksot vaja, helistagu ikka otse talle.

Minu taksojuht oli viisakas ja püüdlik.

Valikud on igapäevased, nende keskel loome oma homset päeva. Professionaalid teevad valiku piirata ennast, targad ärid ei paku kõike kõigile, hea CRM on lihtne. Võimalus öelda jah on ahvatlev, aga enamjaolt eksiv. Ei, aitab piirata ja teha paremaid valikuid. Lihtsalt seeõttu, et valikuid on alati rohkem, kui see, mis meile parasjagu hea on.

You may also like...

Loading...