Orgaaniline keemia ei ole armastus

Me võime tehniliselt selgitada suurepärast juhtimist, klienditeenindust ja ilusa disaini dünaamikat. Aga see, mis teeb inimeste vahelise suhte sügavaks, abielu tugevaks, klientide lojaalsuse jäägituks ei  ole asjad, mis kannavad pealkirja “Kuidas saada õnnelikuks” vaid küsivad ennekõike “Mis on armastuse sügavus, kõrgus ja laius?” “Kes on armastus?” “Mida armastus teeb?”

Naturalist ei oska vastata küsimusele, mis on armastus, teadus ei tee seda. Eristume kõigest, sest oskame hoolida.  Me ei kingi arvutile lilli (kui keegi seda teeb, peaks kontrollima tervist), aga me naeratame kui keegi naeratab, me teeme kurvale pai ja oleme sõnatud, kui keegi teeb armastuse tegusid. Armastus on pika meelega, helde, lahke, õiglane, isetu.

Kas sa tunned teda?

You may also like...

Loading...