See on kõigile!

Mitte midagi ei ole kõigile. Aga just nii sõnastab mõnigi ettevõtja oma toote sihtgrupi. Kõigile ei meeldi Star Wars, vürtsikas nuudliroog või lagrits. Kõik ei söö hommikust kohvikus ega osta Amazonist kingi. Nii mõnigi saab ise hakkama oma kinnisvara müügiga vajamata kellegi abi. Aga siis on just need inimesed, kes ootavad sinu teenuseid ja tooteid, sinu entusiasmi ja panust. Me ei peaks küsima, kuidas ma leian oma tootele rohkem ostjaid, vaid inimesi, kes mõtlevad nii, nagu ma eeldan.

Ilma selge määratluseta, kelle jaoks sa lood oma “kunsti” kulub palju energiat ja tulemused ei too rõõmu.

See on ahvatlev pakkuda kõike kõigile, veenda ja manipuleerida, aga see vale tee. Mida täpsem on ettevõtja jaoks nende inimeste maailmavaade, kellega ta soovib äri teha, seda lihtsam on tal oma kliente leida ja teenust pakkuda.

Maailmavaade see on ootused ja eeldused, see on see, mida inimesed otsivad ja mõtlevad. Hea maailmavaate tundjal on võimalus hankida peamiselt kolme väärtust #usaldust #raha #soovitusi. Sinu otsus on, kas otsid neid kõiki või keskendud ainult ühele.

See on lihtsalt esimene samm, mis ilma suurepärase toote ja sisuta jääb muidugi tühjaks jutuks.

(Ka see blogilugu ei ole kõigile.)

You may also like...

Loading...