Lugudest, millest peab rääkima

Lugesin hiljuti ühest Soome mööblifirmast, kes suutis oma klienti tõeliselt jalust rabada ja seda oma teenuse, mitte tootega. Kui transport jõudis diivaniga kliendi koju, viidi see tuppa, pandi paika…ning teatati, et nüüd lähevad autosse ja et klient võiks oodata kõnet nende firmast. Kliendi telefon helises ning helistajaks oli mööblifirma esindaja, kes küsis kuidas klient rahule jäi kauba koju toomisega, kas diivan vastab ootustele, kas pakend oli terve… kusjuures samal ajal seisis kaubik maja ees, kuniks kõne lõppes ja tuvastati, et klient on rahul.

Neli printsiipi ettevõtlusesse:

Leia klient, kellel on probleem ja tunnistab seda.
Leia klient, kellel on raha. Professionaalid teevad tööd tasu eest.
Leia lahendus probleemile, mida ainult sina saad pakkuda.
Tee seda sellisel viisil, et klient tahab seda teistele rääkida.

Tõsi, see kõik pole lihtne, aga see on võimalik. See on otsus.

You may also like...

Loading...