Mul polnud valikut

See lause tuleb kergesti ja kostub sulaselge vabandusena. See aitab vastutusest kõrvale hiilida. Ma ei saanud midagi teha, see polnud minu teha. Mina pole süüdi, teised…tema alustas.

Mida sügavamale kaevume ja mida enam kaasa mõtleme elule, seda rohkem näeme valikuvõimalusi. Tõsi, me ei pruugi julgeda, sest valimine, mõtlemine, esile astumine tähendab vastutust ja vastutus võimalust ebaõnnestuda.
Aegajalt võib valik olla muidugi väike ja kitsas, aga et üldse valikut ei ole?
Me valime tee, me valime väärtused, me valime mida mitte valida.
Meil on alati valik.
Homme kontorisse jõudes, ärgates kodus, sul on valik öelda midagi innustavat ja julgustavat. Homme, kui sa oma kliente kohtad, sul on võimalus hoolida rohkem. Sul on valik kirjutada oma esimene blogilugu, luuletus, teha koolitus, märgata midagi millest hoolid ja teha selle suhtes midagigi.

Sul on valik.

You may also like...

Loading...