Palju ma väärt olen?

Sain kõne. Öeldi, et soov on kutsuda mind koolitama, aga et palju ma maksan. Suurepärane. Küsisin siis, et mida täpsemalt soovitakse? Öeldi, et pole oluline, öelgu ma mis on hind.
Ütlesin, et miljon.
Muidugi on see absurdne vastus, aga sama absurdne on osta ainult hinda. Hind ja väärtus ei ole sama asi. Hind on teenuse või toote eest saadav kompensatsioon ning väärtus on toote või teenuse sisu. Me võiksime kaubelda väärtuse üle, mis kellelegi oluline, mida keegi hindab, mida keegi soovib või ka ootab. Hind on nagu raha, selle taga on lugu, igaühel oma.
Lisaks on väärtus ka lubadus. Kui ma sind palkan, mis muutub, mis juhtub, millise probleemi sa minu jaoks lahendad või võimaluse juurde annad.
Lubadus, see on sinu bränd.
Mina luban jälle kirjutada, ikka selleks et julgustada sind tegema asju, millel on suurem väärtus ja ühel päeval kindlasti ka suurem hind. Ilusat nädalavahetust.

You may also like...

Loading...