Küsi alati luba

Me jätkuvalt üllatume, kui kaupmehed meie kohta nii palju teavad. Online majutusfirma soovitab meile ööbimist vahetult peale seda, kui nende webilehel ringi vaatasime. Soovitusäri on uus reaalsus, millega on lihtne harjuda ja mis on mugav. Kujutage ette, et käite sama kaupmehe juures ikka ja jälle ning igakord hakkab otsast…kes te olete ja kust te tulete? Meile meeldib personaalsus, muidugi on sellel teine pool ja see on privaatsus. Aga privaatsusest loobusime just siis, kui hakkasime kasutama pangakaarti.

GDPR on üks viis öelda, ma soovin jätkuvalt kõike seda, mis teil pakkuda ja mind meeles pidada või siis vastupidi, unustage kõik.

Minu blogiga on kõigil lihtne liituda ja ka lahkuda. Olen alati tahtnud ja jätkuvalt soovin suhelda teie kõigiga, kes on huvitatud looma midagi, mis nõuab julgust, loovust ja inspiratsiooni.

Ilusat õhtut.

You may also like...

Loading...