Vabakutseline – sõdalane ilma kuningata

Eestis on üle 50 tuhande registreeritud töötu inimese. Haritud ja igaüks oma oskustega. Neil kõigil on midagi pakkuda, neil kõigil on väärtus. Nad on inimesed, kelle ees on nüüd valik. Kuidas edasi? Kust alustada? Mida? Kellega? Mõned neist on unistanud võimalusest ja õigest ajast, et alustada päris oma asjaga, oma äriga.

Olen loonud just neile, kes tahavad alustada ettevõtjatena, kahetunnise LIVE treeningu. 
See juhtub juba homme ja mõtlesin, et kui minu blogi lugejate seas on samuti keegi, kes on huvitatud oma äri alustamisest, siis
siin on sulle treeningu lehekülg www.vabakutseline.com/koolitus 

Sellel treeningul ei saa olema järelvaatamisvõimalust, seetõttu on oluline, et kõik need inimesed, kellel seda treeningut on vaja, oleksid kohal. Tee mulle üks teene, saada see email edasi just neile, kes tahavad alustada oma äriga  ja kutsu osalema. Mõnele inimesele võib see olla teeots oma unistuse leidmisel.

Aitäh!

You may also like...

Loading...