Allergiatega võitlemine

Inimsuhete allergiad on eriti toksilised, need võivad viiva sageli sisemistest ärritustest väliste tugevate reageeringuteni. Loomulik reageerimismehhanism on häiritud.  Tegurit, mis allergia esile kutsub nimetatakse allergeeniks.

  • ma ei kannata tema lõhna
  • mulle ei meeldi tema välimus
  • tema suhtumine ajab mind oksele
  • kui teda veel näen, siis…

Allergia vastu on rohtu. Vaja oleks mõista, mille suhtes allergiline ollakse. Mis meid tegelikult niivõrd häirib, et see toob esile tugeva emotsiooni?

Inimsuhete puhul on raviks alandlikkus. Ma sean teiste inimeste heaolu enda omast ettepoole, aga selleks peavad inimese enda akud täis olema. Selleks, et teisi armastada, peab inimesel endal olema armastust.

Tee enda armastuse test

 

You may also like...

Loading...