Tahad olla jõukas? Hoia oma süda õiges kohas.

Inimese süda on seal, kus on tema varandus. Raha näiteks. Süda läheb sinna, kuhu raha viib või raha on. Teisisõnu see, mida inimene otsib, otsib ka teda. Sellepärast üllatuvad inimesed, et näe tahtsin ja sain. Sellest tehakse lausa müstiline saladus, mida see tegelikult pole. Kui paned kuhugi oma tähelepanu ja fookuse, seda ka saad.

Aga ka süda liigub sinna, kuhu oma fookuse suunad.

Mõnel on kõike palju ja tundub, et ikka ei piisa. Mõnel on vähe ja piisavalt. Saladus on südame hoiakus. Ahnus on lõks.

Kuidas tekib jõukus?

Küsi alustuseks, keda sa saaksid täna aidata? Ja ma ei mõtle tasuta, kui sa oled professionaal. Kujuta ette, mida rohkem annad, seda jõukamaks saad ja mitte ainult rahaliselt. Jõukus on südame hoiak. Südant tuleb hoida õiges kohas.

Mis siis, kui keskenduks andmisele ja vaataks, kes on suurim andja?

You may also like...

Loading...