Loovuse webinar

Nüüd on kuupäev selge, 5.veebruar kell 11.00 toimub Loovuse webinar, kus annan sinu loovusele hoo sisse. Ikka ja jälle räägin inimestega, kes ütlevad et nad tahaksid teha päris oma asja, liikuda oma unistuste suunas, aga ei ole aimugi kust alustada. Otsitakse ideid, aga mille järgi otsustada, millise ideega edasi liikuda. 

Sa oled ehk tähele pannud, et olen ärilise loovuse tõeline entusiast.  Eriti kuna olen näinud sadu üliõpilasi ja ettevõtjaid enda ümber, kes innustuvad millestki, mis on juba nende sees olemas, aga olles selgeks teinud mõne uue loovustehnika, liikunud topelt kiirusel soovitud unistuse suunas. 
Muidugi pole oma äri või mõtteviisi muutmine lihtne,  paberil ehk, aga selleks ongi vaja webinare, treenereid ja teisi, kes innustaks meid liikuma, kes õpetavad meile nägema uusi võimalusi. 

Registreeri ennast siin. Esimese webinari teen 100-le inimesele, hetkel on peaaegu pooled kohad võetud. Kui kaalud osalemist, otsusta kohe, sa ei kahetse!

 

 

You may also like...

Loading...