Tahaks luua, aga mitte müüa

Luua ja olla sealjuures erakordselt lahke, pakkuda maksimaalset, lausa nii palju, et klientide järjekord on aastate pikkune. Just see iseloomustab üht ehitusmeest, kelle järgi jooksevad kliendid ja mitte vastupidi.

Ta ei müü midagi, ta teeb tööd, sest on õppinud seda armastama. Jah, õppinud armastama, sest alguses ei tulnud see tal eriti välja. Tal tuli ennast sundida ja harida ja kogeda ebaõnnestumist. Täna ta lihtsalt ehitab. Täna ta enam ei karda.

Peamine põhjus, miks paljud leiavad müügi nii raske olevat, isegi müügiinimesed, nad ei usu sellesse, mida nad müüvad.

Tee meile kõigile teene, õpi armastama mida teed. Me teeme sellel vahet ja me oleme nõus selle eest tasuma.

Mis iganes sa teed, tee nii kaua kuni enam ei karda. Loovus ei ole tunne, see on tegevus. #elaritamm #elariblogi #loovus #loovmõtlemine #ettevõtlus #ärilineloovus #uksehingvanajauuevahel #inspiratsioon 

You may also like...

Loading...