Kui sa pead ennast ületama…

Vastupanu on reaalne, nii väline kui sisemine. Ükskõik millega alustad ilmub see kohale, alati kui hakkad looma, kui otsustad välja astuda oma mugavustsoonist. Suunates sind taganema, otsima asendust, pinge leevendust, heakskiitu.
Vaikimisi ei ole inimene ei optimistlik ega töökas. Mähkmetest tuleb välja kasvada, see on ebamugav protsess, aga vältimatu. Vaikimisi ei ole inimene töökas, ta peab ennast ületama, päev haaval. Luues väärtust, otsides väärtust, saades vastutasuks sissetuleku. Tõestuse, et sa olid oma andega kasulik. Sissetulek ei ole eesmärk omaette, vaid loomine, teiste teenimine. Sissetulek on tagajärg.
Me oleme loodud looma ja loomine vajab pingutust.
 
 
#elaritamm #elariblogi #loovus #loovmõtlemine #ärilineloovus #ettevõtlus #uksehingvanajauuevahel

You may also like...

Loading...