Kui pole usaldust, pole äri

Majja on võimalik siseneda väga mitmel viisil. Kasvõi läbi katuse või akna, vundamendi. Aga see  ei anna”õigust” majas viibida. Ainus legaalne majja sisenemine on läbi ukse ja majaomaniku loal. See on majja sisenemise protokoll.

Edu jaoks ei ole lühivalikuid. Edu ei saa nõuda, see on nagu majja sisenemine, ainult uksest ja kui usaldus on selleks tagatud. Isegi, kui saavutad edu, mis iganes hinnaga, nõuab sellise edu hoidmine lõivu.
Aga edu saavutajad teavad, et paljud edukuse meetodid võivad ju olla muutunud, aga elu ja äriprintsiibid ei ole seda. Jätkuvalt on äri alus usaldus ja selle kuritarvitamine võib ju isegi edu tuua, aga hind on usaldusekaotus ja suhete lõpp.

Aga ka eesmärk pühitseb abinõu võib tuua kiireid tulemusi, aga hind on ikka ja jälle inimsuhete hind. 

Järjepidev usalduse ehitamine aasta aasta järel on parim viis saavutada edu nii äris, kui elus üldse. 

Suhted on igavesed, ka need mis on rikutud.

You may also like...

Loading...