Looja hoia

Kaua aega tagasi, kaugel maal jäi mees autoga selle rikke tõttu keset tänavat seisma. Avas kapoti ja proovis seal midagi teha, aga tulutult. Õlise käega tõmbas üle näo ja istus nõutult auto kõrvale. Üks viisaka väljanägemisega mees peatus ja küsis milles asi. Ta vastas, et auto ei lähe enam käima ja et ta proovis seda ja teist, kuid see ei aidanud.
Mees küsis, kas ta tohib aidata. Abi oli teretulnud. Viisaka välimusega kõhna mees avas kapoti ja sättis selle all midagi. Seejärel proovisid nad autot käivitada ja oh imet, see õnnestus, auto käivitus.
Viisaka ja hea väljanägemisega kõhnapoolne mees jätkas oma teed. Autoomanik peatas ta, et “oot, mis ma teile võlgnen? Ja üleüldse miks te mind aitaksite?”
Viisakas kõhnapoolne hea välimusega härra vastas, et tema nimi on Ford, Henry Ford ja ta ei saa lihtsalt vaadata, kuidas tema loodu keset tänavat elutult seisab.

You may also like...

Loading...